Вторник,

План пролетно освежаване е в ход! Какво ни е нужно?

От: Стандарт -
501
План пролетно освежаване е в ход! Какво ни е нужно?
A
A
A

Освен че природата навън се  събужда с, наближаващата пролет, съвсем естествено в нас се събуждат и мисли и ентусиазъм за едно основно освежаване на дома. С подходящите инструменти и малко вдъхновение, работата по този процес може да протече бързо, лесно и удобно, а резултатът съвсем да се доближи до първоначалните ни представи за по-уютен и приветлив дом. Тази седмица в брошурата на Lidl ще открием няколко удобни помощници с марката Parkside, с които ще се справим отлично с пролетното обновяване без да затрудняваме семейния бюджет. Кои са качествените инструменти на оптимална цена, които ни грабнаха вниманието? Нека разберем.

Миксер за бои и разтвори

Искаме да освежим стените вкъщи? Или пък да забъркаме строителен разтвор за дълго отлаган ремонт? Тогава на помощ идва миксерът за бои и разтвори на Parkside, който тази седмица в Lidl може да открием на цена от 179,99 лв. С мощния си двигател с електронно регулиране на оборотите той позволява да разбъркаме прецизно и най-гъстата боя или смес, а неговите срещуположни въртящи се бъркалки гарантират отличното хомогенно смесване на всички необходими съставки.

И една отлична новина за семейния бюджет: със закупуването на този инструмент имаме възможност да участваме в специалната томбола на Lidl за феновете на марката Parkside, с която може да спечелим 1 от 400 ваучера за пазаруване по 250 лв. Томболата следва следната лесна механика: при закупуване на продукти с марка Parkside на стойност минимум 10 лв. в един касов бон, в периода от 1 до 28 февруари, и маркиране на своята Lidl Plus карта, всеки клиент на веригата получава по 1 точка. При събиране на 4 точки и след заявяване на съгласие директно през приложението с натискане на бутон „Потвърди участие“, се включваме в томболата за ваучерите. Супер възможност, нали?  

Прахосмукачка за сухо и мокро почистване

След ремонт,освежаване у дома или просто след дълга (макар и не много студена) зима неотменно идва моментът, в който трябва да запретнем ръкави и да направим пролетно почистване. Сега този процес може да протече супер практично, лесно и бързо с мултифункционалната прахосмукачка за сухо и мокро почистване на Parkside. Казваме мултифункционална, защото с нея освен да засмукваме, можем също така да раздухваме или събираме насъбралата се мръсотия, включително и вода. Със своя голям контейнер с обем от 30 литра и смукателен маркуч с дължина от 2 метра прахосмукачката на Parkside ни позволява да достигаме и събираме замърсявания от големи площи и от труднодостъпни места. Цената й е 229,99 лв. и е налична във всички 115 магазина на Lidl. На рафтовете във веригата  тази седмица може да открием и двупластови или трипластови филтърни торбички на цена 17,99 лв., с което си гарантираме дългосрочното и спокойно използване на този уред.

И говорейки за удобството и практично приложение на уредите Parkside от Lidl, трябва да отбележим и удобството от тяхната дълга и леснодостъпна гаранция. Достатъчно е да сканираме нашата Lidl Plus карта след всяка покупка - така автоматично съхраняваме дигиталната си касова бележка в приложението, а нашата гаранция ще бъде винаги леснодостъпна през целия гаранционен период на всички закупени от Lidl артикули. С нея можем лесно да върнем всеки нехранителен продукт с допълнителни 30 дни след покупката, т.е. общо 60 дни. Практично, нали?

В седмичната брошура на веригата, освен продукти с марката Parkside, с които можем да спечелим ваучери за пазаруване, ще открием и още много други различни предложения като бои, лакове и консумативи за почистване, с които ремонтните и освежаващи дейности у дома ще се получат качествено и не на последно място на супер оптимална цена.


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията