ОББ предлага кредитна карта през ОББ Мобайл

Предложението идва с до 55 дни гратисен безлихвен период за покупки

ОББ предлага кредитна карта през ОББ Мобайл | StandartNews.com
  • Клиентите, които заявят своята кредитна карта до 31.08 през мобилното приложение, участват и в промоционална кампания с парични награди

ОББ, част от белгийската финансова група KBC, предоставя на своите клиенти възможността да заявят своята кредитна карта, директно през мобилното банкиране ОББ Мобайл. Процесът е уникален за пазара, с изцяло дигитално преживяване – от дигитален онбординг на нов клиент, през откриване на сметка и заявяване на кредитна карта – изцяло в приложението, без посещение на клон и разписване на документи на хартия.

Кредитната карта в ОББ Мобайл идва с до 55 дни гратисен безлихвен период за покупки и 50% намаление от годишната такса за следващата година при направени минимум 24 трансакции. С кредитната карта могат да се извършват плащания на битови сметки през ОББ Мобайл или ОББ Онлайн, да се ползват отстъпки с програмата за лоялност UWIN и онлайн, да се разсрочват покупки на стойност над 100 лева.

Клиентите, които заявят своята кредитна карта до 31.08 през мобилното приложение, участват и в промоционална кампания с парични награди. За заявена, одобрена и активирана кредитна карта през мобилното банкиране в периода на кампанията ще бъдат раздадени 30 парични награди по 300 лв. Промо кампанията включва и награди при извършване на трансакция на ПОС/ВПОС – съответно 30 награди по 100 лв. за целия период на кампанията (за карти, заявени и одобрени през мобилното приложение).

ОББ Мобайл е със стратегически фокус в развитието на процесите по дигитализация в ОББ. Приложението е на разположение 24/7 и предлага: опции за ежедневно банкиране, плащане на битови сметки, преводи на средства – включително преводи в лева и валута, към собствени сметки и към бюджета. През ОББ Мобайл може да се заяви дебитна карта, кредитна карта, потребителски кредит, инвестиционен продукт. Приложението поддържа още комуникационен център, възможност за заявяване и закупуване на застраховки, услуги отвъд банкиране (e-Винетка), дигитален онбординг за нови клиенти, услуги за не клиенти и още много други функционалности, които са на един клик разстояние в ОББ Мобайл.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай