Милка предизвиква сетивата с нова рецепта и форма

Брандът представя най-голямата си промяна от 25 години насам

Милка предизвиква сетивата с нова рецепта и форма | StandartNews.com
  • Това е най-голямата промяна, която брандът търпи от 25 години насам
  • Шоколадът е произведен с какао, добито чрез програмата на Монделийз Интернешънъл за устойчив добив на какао – Cocoa Life

Milka представя най-голямата си промяна от 25 години насам. Чрез вълнуваща нова кампания и подобрена рецепта, брандът предлага добре балансирана сладост и нежно топящ се шоколадов вкус.

В усъвършенстваната рецепта Milka продължава да използва висококачествени и внимателно подбрани съставки, за да създаде нежно топящ се шоколад, който любителите на шоколадите Milka познават и обичат. Най-нежната Milka досега е произведена от устойчиво добито какао по програмата Cocoa Life на Монделийз Интернешънъл в съчетание с познатото алпийско мляко.

Новият шоколад идва и в различна форма. Въз основа на потребителски тестове и обратна връзка относно вкусовите усещания, шоколадовите блокчета придобиват по-заоблена форма, която дава различно усещане при похапването. Освен заоблената форма на парченцата Milka шоколад, брандът ще изненада и с нова, допълнителна гравюра върху едно от тях – за първи път ще се появи кравата Лила.

Проучванията показват, че едно от нещата, които хората предпочитат, е балансът в шоколадовия вкус. Затова и Milka се фокусира върху създаването и прилагането на новата рецепта с продукти, които са предпочитани от потребителите. Благодарение на новата рецепта и алпийския вкус, всички любители на шоколада ще могат да се насладят на най-нежно топящата се Milka досега.

"Знаем, че вкусът е това, което хората ценят най-много, когато избират шоколад, и че оценката на вкуса е основният двигател за избора на даден продукт. Затова сме развълнувани от новия вкус и промяна. Новата ни комбинация от рецепта и форма предлага подобрено вкусово изживяване, което ще позволи на потребителите да се насладят на най-нежната Milka досега в нашите шоколадови продукти. Ние вярваме, че това освежаване на марката прави Milka по-смела и ще зарадва настоящите потребители, като същевременно ще привлече и нови такива. Направен с какао, добито чрез Cocoa Life, програмата за устойчивост на какаото на Монделийз Интернешънъл, всеки може да се чувства сигурен, че избира шоколад, който е направен с ангажимент и грижа за общностите и околната среда.

В допълнение, кравата Лила се появява за първи път в ъгъла на новите блокчета. Вярваме, че всяко още по-нежно топящо се парченце шоколад е с най-добрия вкус, който някога сме предлагали!", споделя Катерина Ел Амин, маркетинг мениджър категория „Шоколад“ за България.

Опаковката на Milka също има обновен и свеж вид. Логото на Cocoa Life, глобалната програма на Монделийз Интерневънъл за устойчиво добиване на какаото, ще заеме по-централна роля в новия дизайн - на предната част на опаковката. Кравата Лила, която е истинска икона на Milka и символизира алпийското мляко, придаващо автентичния нежен вкус, е прерисувана и вече е с още по-централна роля.

Новият вкус и опаковки вече са налични в търговската мрежа, като през целия месец октомври в над 250 магазина в страната ще се проведе дегустация на новата рецепта на шоколадите Milka.

За да може най-нежният Milka вкус досега да достигне до максимален брой хора, екипът е организирал и специално Milka турне, което в следващите седмици ще обиколи 26 населени места в България:

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай