Вторник,

Максим Бехар с участие във форум в Кралската библиотека в Брюксел

От: Стандарт -
Максим Бехар с участие във форум в Кралската библиотека в Брюксел
A
A
A

Българският PR експерт Максим Бехар представи страната ни на международен форум за медийната свобода в ерата на технологичните промени. Форумът бе организиран от Европейския либерален форум (ELF) и се проведе в белгийската Кралска библиотека.

Бехар е президент на Световния комуникационен форум в Давос, Швейцария, бивш президент на Световната PR организация ICCO и сегашен неин директор по международното развитие. Той е възпитаник на Harvard Kennedy School.

„Вече не можем да говорим за технологични промени, а за истинска революция в медиите, а това което наблюдаваме като фалшиви новини, направо е цунами, което залива света -  каза Бехар. Въпреки това, социалните медии са единствената алтернатива на все повече потисканата в много страни свобода на словото. Със сигурност ще намерим начин да разпознаваме фалшивите новини и за отсяване на истинските, и това ще е следващата голяма крачка за създаването на по-истинска медийна среда.“

На форума взеха участие много евродепутати, медийни експерти, политици и журналисти, сред които и изпълнителният директор на Европейския либерален форум Даниел Каддик. Презентацията на Бехар бе модерирана от бившия български вицепремиер и сегашен представител на ELF Зинаида Златанова.

Преди няколко месеца Европейският либерален форум покани Максим Бехар да изнесе лекция за модерното лидерство в Двореца „Врана“ в присъствието на Цар Симеон и много политици и бизнесмени като първа проява от паневропейската инициатива на Форума „Мисли на глас“. Лекцията можете да видите тук.


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички