Култов бизнесмен шокира! Къде да си вкараме парите

Той е автор на световен бестселър

Култов бизнесмен шокира! Къде да си вкараме парите | StandartNews.com

Шокираща бизнес прогноза даде нашумял автор на бистселър.

Робърт Кийосаки, широко признат с бестселъра си "Богат татко, беден татко“, издаде нов съвет. В скорошна публикация в социалните мрежи той отново изрази подкрепата си за биткойн (BTC), злато и сребро.

Този път Кийосаки отбеляза, че смята въпросите, които е получил относно бъдещите цени на BTC, златото и среброто, за глупави и че най-важният трябва да бъде колко от активите притежават инвеститорите днес.

В поста си американският бизнесмен каза, че цените на BTC, златото и среброто са "изгодни“ днес и може да не са такива утре, така че да се тревожите за техните цени през 2025 г. е глупаво.

Той дебело подчертава, че най-доброто време за закупуване на активите е сега.Според Кийосаки биткойн е уникална технология и най-добрият хедж фонд за борба с инфлацията и има огромни шансове в бъдеще той да успее да надделее над всички останали активи, напр. акции, държавни облигации и др.Кийосаки вярва, че правителството може да се опита да убие биткойн чрез правила за забрана, за да запази конкуренцията на централизираните облигации.

Към 22.09 септември, 2023 г. текущата цена на Bitcoin е 48,886.54 лв., пише Блиц.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай