Коледната трапеза наполовина по-изгодна? Възможно ли е

Kaufland внася празнично настроение с коледни предложения на половин цена

Коледната трапеза наполовина по-изгодна? Възможно ли е | StandartNews.com
  • Разнообразие от празнични продукти на изгодни цени в седмицата преди коледните празници
  • Kaufland България внася празничното настроение в българския дом за предстоящите празници с коледни предложения на половин цена. Най-голямата търговска верига у нас предлага богат асортимент от продукти за традиционната трапеза или нестандартни предложения както от различни хранителни деликатеси, така и от стоки за декорация, сервиране и атрактивни подаръци за малки и големи.

    Селекцията на Kaufland започва с традиционните постни продукти за Бъдни вечермандарини на цена от 1,39 лв. за килограм, боб на половин цена, захар на цена от 1,85 лв. (от 20.12. до 23.12. с Kaufland Card), а всички подправки са с 30% намаление. Към тях се присъединяват тиква Клас 1 от вида Самсон само за 0,69 стотинки, орехи с над 30% по-изгодна цена.

    Празнична коледна погача за 4,99 лв. и баница с различен пълнеж за 3,99 лв. очаква всички клиенти на пекарната на ритейлъра. От началото на тази седмица (18.12.) до четвъртък (21.12.) Kaufland предлага и топ оферта за 30 яйца на цена от 9,99 лв. Специалните оферти продължават с тунквана вафла Морени MAXX на цена от 0,55 лв.

    Коледната трапеза може да бъде традиционна – със свинска плешка на цена от 6,49 лв. за кг. или пък пилешко филе – с 35% намаление. За по-нестандартния вкус Kaufland предлага цяла охладена пуйка за по-малко от 9 лв. за килограм или пък френско петле за близо 10 лв./кг. Разнообразие от мезета като филе Елена на цена от 29,99 лв. за кг, пуешки деликатес, намален с 40%, свински врат и шунка, намалени с 35%, меко сирене Бри за 23,99 лв. на кг и гауда за 24,99 лв. на кг от витрината с обслужване.

    Най-голямата търговска верига се е погрижила за сладката Коледа в дома на всеки с отстъпки от над 40% за шоколадови десерти с различни фигурки и играчки, бонбони, тирамису, бисквити и какаов крем. Напитките са с изгодни цени с отстъпки от 20 до над 50% за вина, до над 30% на високоалкохолни маркови уискита и близо 45% намаление за различни видове бири.

    Сред атрактивните подаръчни предложения са детски играчки, включително Lego Playmobil, топ продукти с марката Philips в специална лоялна програма, сред които телевизори, домакински уреди, технологични аксесоари с намаления до 45%.

    С отстъпките клиентите могат да закупят коледна декорация от над 100 предложения на изгодни цени или да поднесат ястията със стил с до 50% намаления на комплекти прибори и сервизи за хранене от 30 части.

    Специални коледни намаления очакват всички с Kaufland Card: активирането на купон носи допълнителни намаления при следващата покупка при суми за пазаруване от 2 лв. (при пазар за над 100 лв. сметка) до 20 лв. (при пазаруване над 400 лв.)

    За още празнично вдъхновение потребителите могат да следят брошурите на Kaufland:

    Коледна брошура:Брошури | Каталози и промоции онлайн | Kaufland

    Седмична брошура: Брошури | Каталози и промоции онлайн | Kaufland

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай