Кино и плаж на покрива на мол

Стягат партита на пясъка, музиката ще спира в 22 часа

Кино и плаж на покрива на мол | StandartNews.com

Кино и плаж върху покрива на мол се превърнаха в новата атракция за столичани. В битката за клиенти търговски център направи BEACH BAR на най-високата си точка - открития паркинг на последния етаж.

На откриването й се стекоха стотици любопитни софиянци с децата си. Зоната е оформена като голям плаж със зони с масички и палми, както и терен за плажен волейбол. За целта върху паркинга бяха изсипани огромни количества пясък. Феновете на новите усещания ще могат да пият коктейлите си, наслаждавайки се на гледката "София на длан" - кубетата на храм-паметника "Ал. Невски" и Витоша. За да е атракцията пълна, ръководството на мола е решило да има тематични партита всяка вечер. Така в четвъртък лятно кино под звездите на покрива на търговския център ще привлича киноманите. В петък пък народът ще разпуска по пясъка с чаша в ръка, слушайки на живо едни от най-обичаните ни млади таланти. Съботите ще са запазена зона за тематични DJ партита. Ръководството на мола е решило през седмицата също да привлича клиенти на плажния бар - с комедийни и танцови вечери.

От Сердика център обявиха, че BEACH BAR-а ще работи всяка вечер до 22 часа. След това музиката ще спира, за да не пречи на хората от близките кооперации. Търговският център се превърна през последната година в рекордьор по обаждания за поставени бомби.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай