Петък,

"Инвестбанк" АД с награда в категория "Иновативна услуга" на Годишните бизнес награди b2b Media Awards

От: Стандарт -
553
"Инвестбанк" АД с награда в категория "Иновативна услуга" на Годишните бизнес награди  b2b Media Awards
A
A
A

„Инвестбанк“ АД бе отличена с награда за първо място в категория „Иновативни услуги“ на Годишните бизнес награди на b2b Media Awards. Наградата бе връчена на официална церемония, на която присъстваха медии и представители от различни бизнес организации и професионални сдружения. Осмото издание на конкурса отличи най-иновативните бизнеси, компании и личности, като „Инвестбанк“ АД спечели с най-новата си платформа за онлайн кандидатстване за бърза кредитна карта.

„От името на Инвестбанк, благодаря за предоставената възможност за участие в надпреварата за годишните награди на B2B Media. Благодаря и на журито за високата оценка. Бързата кредитна карта е най-новият дигитален продукт на нашата банка – процесът е изцяло автоматизиран, 24/7. Клиентът получава кредитната си карта в удобно за него място и отново може да кажем „Инвестбанк е винаги до теб“ сподели сред присъстващите Жана Лозанова, старши експерт в дирекция „Корпоративни комуникации“ на „Инвестбанк“ АД.

Екипът на „Инвестбанк“ АД съвместно със софтуерната фирма БС Технолоджис и дизайнерите на СтудиоХ стоят зад най-новата дигитална услуга на банката. Престижното жури оцени както иновативното поведение и външна визия на услугата, така и техническите функционалности.

Кандидатстването за бърза кредитна карта се осъществява изцяло онлайн, без необходимост от посещение в банков офис и бърз отговор до минути. Процесът подпомага значително мисията на „Инвестбанк“ АД в посока опазване на околната среда, като намалява използването на канцеларски материали. По отношение на сигурността се прилага строга процедура по идентификация и активация на картата от разстояние. Бързата кредитна карта е най-новото допълнение в постоянно разширяващото се портфолио от дигитални услуги на банката.

 


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички