Събота,

"Инвестбанк" АД с награда в категория "Иновативна услуга" на Годишните бизнес награди b2b Media Awards

От: Стандарт -
763
"Инвестбанк" АД с награда в категория "Иновативна услуга" на Годишните бизнес награди  b2b Media Awards
A
A
A

„Инвестбанк“ АД бе отличена с награда за първо място в категория „Иновативни услуги“ на Годишните бизнес награди на b2b Media Awards. Наградата бе връчена на официална церемония, на която присъстваха медии и представители от различни бизнес организации и професионални сдружения. Осмото издание на конкурса отличи най-иновативните бизнеси, компании и личности, като „Инвестбанк“ АД спечели с най-новата си платформа за онлайн кандидатстване за бърза кредитна карта.

„От името на Инвестбанк, благодаря за предоставената възможност за участие в надпреварата за годишните награди на B2B Media. Благодаря и на журито за високата оценка. Бързата кредитна карта е най-новият дигитален продукт на нашата банка – процесът е изцяло автоматизиран, 24/7. Клиентът получава кредитната си карта в удобно за него място и отново може да кажем „Инвестбанк е винаги до теб“ сподели сред присъстващите Жана Лозанова, старши експерт в дирекция „Корпоративни комуникации“ на „Инвестбанк“ АД.

Екипът на „Инвестбанк“ АД съвместно със софтуерната фирма БС Технолоджис и дизайнерите на СтудиоХ стоят зад най-новата дигитална услуга на банката. Престижното жури оцени както иновативното поведение и външна визия на услугата, така и техническите функционалности.

Кандидатстването за бърза кредитна карта се осъществява изцяло онлайн, без необходимост от посещение в банков офис и бърз отговор до минути. Процесът подпомага значително мисията на „Инвестбанк“ АД в посока опазване на околната среда, като намалява използването на канцеларски материали. По отношение на сигурността се прилага строга процедура по идентификация и активация на картата от разстояние. Бързата кредитна карта е най-новото допълнение в постоянно разширяващото се портфолио от дигитални услуги на банката.

 


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com