Важно от България Еър - безплатна смяна на полета

Всеки, който е купил самолетния си билет в периода 15 юли 2020 г. – 31 август 2020 г., може да се възползва от 1 безплатна смяна на дата или име на билета си, както и от възможност да промени веднъж, без такса, дестинацията, до която иска да лети

Важно от България Еър - безплатна смяна на полета | StandartNews.com

Удобството и сигурността на пътниците винаги са били приоритет номер 1 за националния превозвач „България Еър“, затова в динамичната обстановка, в която целият свят е поставен заради коронавируса, авиокомпанията въведе специални гъвкави и преференциални условия при нужда от промяна на закупени самолетни билети.

Всеки, който е купил самолетния си билет в периода 15 юли 2020 г. – 31 август 2020 г., може да се възползва от 1 безплатна смяна на дата или име на билета си, както и от възможност да промени веднъж, без такса, дестинацията, до която иска да лети. В случай, че има разлика в тарифата за полета до новоизбраната дестинация, пасажерът трябва единствено да доплати разликата в цената.

Новите преференциални условия важат за всички, които си закупят билети до 31 август 2020 г. за пътуване, което ще започне до 31 март 2021 година. За да се възползват от предоставените възможности, пътниците трябва да се обърнат към издателя на билета, а ако той е закупен през уебсайта или приложението на „България Еър“, трябва да се свържат с Центъра за обслужване на клиенти на авиокомпанията на мейл [email protected].

Гъвкавите условия за промяна на издаден билет са част от стремежа на „България Еър“ да отговори на всички нужди на клиентите си в предизвикателната и постоянно променяща се заради коронавируса обстановка в света.

Националният превозвач продължава да изпълнява мисията си да лети, като до момента е възстановена над 65% процента от полетната програма на авиокомпанията. „България Еър“ изпълнява полети по всичките си директни вътрешни и европейски линии, по които няма наложени рестрикции, и дори пусна допълнителни честоти до едни от най-търсените трансферни пунктове в Европа – Амстердам и Франкфурт, както и още до Берлин, Цюрих и Атина.

Всички полети на националния превозвач се изпълняват при още по-стриктни хигиенни и организационни мерки, редовна дезинфекция, а в интерес на здравето на пасажерите е въведено и правило за задължително носене на предпазни маски от всички на борда на самолетите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай