„Гранд хотел Банско“ отваря най-големия детски кът в курорта

Детският кът е безплатен за гостите на хотела

„Гранд хотел Банско“ отваря най-големия детски кът в курорта | StandartNews.com

Луксозният „Гранд хотел Банско“ отваря най-големия детски кът „Happy Kids“ в курорта за новия зимен сезон, обяви Милена Антова, управител на комплекса.
„Направихме поредното обновяване, като този път е за най-малките гости. За да си успешен трябва да мислиш постоянно за всички туристи, да инвестираш и подобряваш хотела и да внедряваш иновации“, обясни тя.

В „Happy Kids“ има за всеки по нещо. За най-малките има зона, в която те се пренасят в света на игрите - комплекти за рисуване и декориране, конструктори, кукли, меки басейни с пързалки и хиляди топки, и разбира се и кът за прожекции на анимационни филмчета. Екип от професионални аниматори организира игри за рисуване, детски партита и безброй забавления, в които децата се научават на различни и нови цветови гами и подхранват желанието да създават рисунки.

В залата за по-големите са разположени последен модел електрически симулатори, стени за катерене, детски боулинг, въздушен хокей, джаги и др. Освен това се предлагат интерактивни игри като „Не се сърди човече“, „Монополи“ и „Черен Петър“. Този тип игри са не само забавни и увлекателни, но също така имат и образователен характер. Те спомагат за развитието на въображението, мисълта, рефлексите, уменията и знанията на децата. Приключенските игри ги запознават със заобикалящия ги свят, като им се показват нови места от земното кълбо, нови континенти и държави. Игрите за ловкост и рефлекси развиват бързата мисъл.

Детският кът е безплатен за гостите на „Гранд хотел Банско“. Аниматорите се грижат за малчуганите, докато родителите могат да се наслаждават на чаша вино пред камината на Лоундж Бара на комплекса, под звуците на различни гост изпълнители.

Другата голяма изненада от „Гранд хотел Банско“ е коледна игра, отново за децата. Тя се нарича „Детско Царство - Нарисувайте Вашата Коледа и спечелете награда“! Конкурсът е за най-весела Коледна рисунка, а какво да има на нея – решават изцяло самите деца. В него могат да се включат всички малчугани до 12 годишна възраст. Точно на 25.12.2019 г. в официалната страница на „Гранд Хотел Банско“ във Фейсбук, ще бъдат обявени тримата големи печеливши.

Наградите са:
1. Седмична СПА почивка за цялото семейство в „Гранд Хотел Банско“
2. Три дневна СПА почивка за цялото семейство в „Гранд Хотел Банско“
3. Три дневна СПА почивка за цялото семейство в „Гранд Хотел Банско“

Рисунките трябва да бъдат изпратени до 23.12.2019 г. на адреса на хотела - гр. Банско, ул. Глазне 5 за „Гранд Хотел Банско“.
Нашият коледен подарък е да видим много усмивки, смях и блясък в очите на всички деца!

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай