Достъпният флагман Samsung Galaxy S20 FE вече е наличен в А1

От днес започват и доставките за потребителите, които поръчаха модела предварително от онлайн магазина на телекома

Достъпният флагман Samsung Galaxy S20 FE вече е наличен в А1 | StandartNews.com

А1 започна да предлага достъпния флагман на Samsung Galaxy S20 FE (Fan Edition). От днес започват и доставките за потребителите, които поръчаха модела предварително от онлайн магазина на телекома.

Galaxy S20 FE е последният смартфон от серията от високия клас на Samsung S20. Той е направен в отговор на пандемията от COVID-19 и предлага най-желаните характеристики на серията S20, но на достъпна цена, която започва от 32,99 лева на месец или 699,99 лева в брой с план A1 ONE Unlimited 5XL. S20 FE предлага познатия красив дизайн на серията в съчетание с отличен дисплей, камера с изкуствен интелект, модерен процесор и батерия, която издържа цял ден с едно зареждане. По този начин първокласното мобилно преживяване е достъпно за повече потребители, които търсят по-бюджетно предложение.

Смартфонът има 6,5-инчов Dynamic AMOLED дисплей с резолюция 1080х2400 пиксела и отвор за 32MP (F2.2) селфи камера. Дисплеят се опреснява при 120Hz, което позволява много плавна работа с интерфейса на модела. Основната камера е тройна и включва 12МР основен сензор с оптична стабилизация, Dual Pixel автофокус и бленда F1.8, 12МР (F2.2) с ултраширокоъгълна леща и 8МР телефото камера с 3х оптично приближение, OIS и 30х хибридно приближение.

Батерията на Galaxy S20 FE е с капацитет 4500 mAh и поддържа бързо жично и безжично зареждане, което е функция от високия клас. Сред другите характеристики са оптичен сензор за отпечатъци в дисплея, стерео говорители и NFC. Смартфонът използва чипсет Exynos 990 и 6 GB RAM, които са повече от достатъчни за всекидневната употреба на устройство. То има 128GB памет, която може да се увеличи с microSD карта памет.

Устройството е с пластмасов гръб, какъвто е използван и при Galaxy Note20, но покрива стандарта IP68 за устойчивост на проникване на прах и вода. Допълнителен плюс е, че потребителите могат да избират между няколко различни цвята на смартфона и ще го получат в комплект с външна батерия ttec PowerCard 5 000 mAh.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай