Четвъртък,

Career Show Tech: Над 2000 ИТ специалисти в лични срещи с работодатели

От: Администратор -
937
Career Show Tech: Над 2000 ИТ специалисти в лични срещи с работодатели
A
A
A

Водещото кариерно експо за ИТ специалисти - Career Show Tech 2022 ще се проведе на 19 и 20 май изцяло онлайн. Над 60 водещи компании в ИТ сектора ще предложат работа и възможности за развитие на 2000+ ИТ специалисти.

Модерната платформа на Career Show Tech предоставя възможност за лични видео срещи между работодатели и кандидати в двата дни на събитието. Предварителният достъп в нея дава възможност за бързо достигане до най-добрите предложения, филтри, с които се откриват най-подходящите събеседници и предварително уговаряне на личните срещи.

Нови професионални възможности за себе си ще намерят софтуерни разработчици с Java, Python, C++, .NET, React, PHP, както и QA специалисти, експерти по киберсигурност, DevOps професионалисти, системни администратори, администратори на бази данни и др. Сред компаниите на събитието са SMSBump, Nexo, KBC Shared Service Center, Bosch Engineering Center, Luxoft Bulgaria, Code Runners, Hitachi, Hedgeserv и др.

Участниците могат да се включат напълно безплатно и в професионална програма, водена от доказани специалисти в ИТ сферата. Полезни теми за кариера и развитие като:

Machine Learning и Data Science

Gaming индустрията

Реализация и развитие за QA специалистите

Киберсигурност, управление на кризи

Управление на ИТ екипи и

“Career Show Tech дава нов облик на кариерните събития и насочва специално внимание върху ИТ сектора у нас. Последното издание на събитието заслужено се определи като най-успешното виртуално кариерно събитие за ИТ кадри правено у нас досега. Платформата дава възможност предварително да се изберат само най-подходящите събеседници за лични срещи. Ефективност, спестено време и добавена стойност - това е основният фокус на събитието.”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Онлайн форматът на събитието позволява да се включите от всяка точка на света. Участието в Career Show Tech е безплатно след задължителна регистрация на 

careershow.bg


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com