Четвъртък,

Career Show 2021 - два дни стотици нови възможности

От: Стандарт -
226
Career Show 2021 - два дни стотици нови възможности
A
A
A
  • Левон Хампарцумян и Силвена Роу разказват за кариерното развитие и успеха

Водещото кариерно изложение за квалифицирани кадри в България - Career Show 2021 - ежегодно свързва най-големите работодатели в България и Европа с хиляди квалифицирани таланти. Тази година събитието ще се проведе на 29 и 30 септември.Участието в Career Show 2021 е безплатно след задължителна регистрация на сайта на събитието: www.careershow.bg

Вие избирате следващия си работодател.

За трета поредна година Career Show събира на едно място водещите работодатели в България и Европа. Работодателите, които ще присъстват на събитието, оперират в различни сектори на икономиката и представят възможности за хора с разнообразни компетенции и опит.На събитието ще присъстват компании-лидери в сферата на IT, финанси, аутсорс, търговия и логистика, телекомуникации, тежката промишленост и др. Малка част от компаниите, които ще очакват своите нови служители на Career Show 2021, са VMware, Codix, Alorica, Phoenix Media, Amadeus, Next Solutions, Nexo, Nielsen, Райфайзенбанк, Philip Morris, Kaufland, ProCredit Bank, А1, Уча.се, Ingram Micro, Telenor, LIDL.Само за ден пред участниците се разкрива възможността да се срещнат лично с множество работодатели и да разберат какви са актуалните им предложения за реализация. Това помага на кандидатите да се ориентират в настоящата обстановка на пазара на труда, както и да разберат до каква степен са конкурентоспособни и какви умения е нужно да усъвършенстват, за да избегнат застой в развитието си.Career Show 2021 е възможност за участниците да зададат въпроси, които са важна част от първоначалната комуникация с бъдещ работодател. Условия на труд, график на работа, възможности за дистанционни позиции или опция за работа от вкъщи, социални придобивки, обучения и възможност за растеж в компанията - всичко това са въпроси, на които кандидатите ще получат отговор в деня на събитието. "След две успешни издания на Career Show, събитието се наложи като водещ кариерен форум в България. Стотици работодатели се довериха на Career Show като мястото, където ще срещнат квалифицирани, амбицирани, търсещи хора, които да се присъединят към екипите им. От друга страна, Career Show помага на хиляди таланти, които посещават събитията ни, да се възползват от потенциала за развитие, който проектът ни предоставя", споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Не просто кариерно изложение, а място за развитие

Career Show 2021 не е просто кариерно изложение, а място за професионално и личностно развитие. Неотменна част от Career Show всяка година е целодневната семинарна програма, в която доказани професионалисти от различни сфери споделят безценен опит.

Различни съвети за кариерен успех, високи технологии, здравословен баланс между работата и личния живот, добро физическо и психическо здраве са част от програмата.Програмата на събитието е разделена на 2 тематични сцени. Сцената LIFE/GROW е посветена на кариерното развитие, усъвършенстване на уменията и добрия баланс между работата и личния живот.

Своите формули за успех там ще споделят Левон Хампарцумян, шеф Силвена Роу, Миролюба Бенатова, Мария Цънцарова, Крис Захариев и други признати екперти от света на бизнеса и обществения живот.TECH/EXPLORE е втората сцена, където участниците ще научат последните тенденции в света на високите технологии. Ще могат да се запознаят с индустрии, иновации и научни сфери за динамичното развитие, за които може би не са подозирали. Ще се разискват уменията, които трябва да имат младите софтуерни инженери, тенденциите във финтех индустрията, развитието на т.нар вътрешно предприемачество, възможностите, които WordPress разкрива пред бизнеса. Ще разберат повече за генетичната и биомедицинска революция в съвременната биологична наука и други интересни теми за дигиталното бъдеще на света.

Без физически граници - от всяка точка на света

КОВИД-пандемията и всички предизвикателства, които тя създаде, може да се окажат "пробуждането" на бизнеса. Все повече компании разбраха, че продуктивността не се ограничава между стените на офисите и предлагат опции за напълно дистанционна работа, когато дейността на компанията позволява това. Това създаде особена гъвкавост на процеса по подбор и обучение на нови кадри. Служителите имат възможност да работят от различни градове, понякога и от различни държави."В последната година понятието "офис" и "работно място" излезе отвъд физическите граници. Процесът по подбор на персонал неминуемо следва тази тенденция. След огромния успех на онлайн изданието на Career Show през 2020 година, ние доказахме, че виртуалните събития могат да бъдат също толкова важни за търсещите работа. Те разкриват нови хоризонти, до които кандидатите е възможно да не са имали достъп досега. Снемат физическите ограничения и дават възможност за участие от всяка точка на света", коментира още Симона Харизанова.За търсещите нови кариерни предизвикателства от цяла България и всяка точка на света Career Show 2021 може да се окаже началото на нов етап в кариерния им път. Водещите работодатели на България ще очакват новите си служители изцяло онлайн.По време на онлайн деня на Career Show 2021 участниците ще имат възможност да провеждат лични видеосрещи с избрани от тях работодатели в удобна и иновативна платформа. Платформа на събитието се фокусира върху ефективността и гъвкавостта. Тя предоставя на работодателите и кандидатите подробни филтри, в които да зададат своите критерии и изисквания. Така максимално бързо и ефективно участниците откриват точния събеседник, с когото да обсъдят конкретни възможности.Платформата ще бъде отворена за достъп предварително, което дава възможност личните срещи да се организират в съответствие с индивидуалния график на всеки един от участниците.Участието в Career Show 2021 e безплатно, но изисква задължителна регистрация. Всеки желаещ може да се регистрира за събитието на сайта на Career Show: www.careershow.bg


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com