А1 си партнира с фондация “За доброто” за обновяване на детски отделения

В полза на каузата телекомът ще закръгля със свои средства всички сметки, платени от частни клиенти в Моят А1

А1 си партнира с фондация “За доброто” за обновяване на детски отделения | StandartNews.com
  • В полза на каузата телекомът ще закръгля със свои средства всички сметки, платени от частни клиенти в Моят А1

 

Какво са няколко стотинки? Ресто от магазина. Тежест в джоба. Нещо, с което не можеш вече да си купиш нищо. Какво са няколко стотинки, умножени стотици хиляди пъти? Сума, с която може да се постигне истинска промяна там, където е най-нужна.Стотинките са разликата до кръгъл лев в сметките на потребителите на A1, платени през приложението и портала Моят A1. Сумата за тази разлика ще дойде от телекома, а истинската промяна ще бъде в едно детско отделение в България, което ще бъде обновено по проект "Светулка" на фондация "За доброто".

Плати чрез Моят А1 и стани част от коледната кампания

До края на годината А1 ще закръгля до лев всички сметки, платени от частни клиенти в приложението или портала Моят А1. Така клиенти на компанията ще могат да помагат на каузата, като разликата от закръглянето ще поема А1.

Ако клиент има сметка от 20,19 лева например, разликата от 81 стотинки до 21 лева ще бъде добавена от А1, а не от клиента. За целта клиентът трябва просто да плати чрез Моят А1.

А1 ще дари собствени средства, равни на събраната при закръглянето на сметките сума. Те ще бъдат използвани за следващия проект "Светулка".

Как ще бъде избрано отделението

Събирането на средства от плащанията  през Моят А1  вече е в ход, а през това време фондация "За доброто" приема на сайта си кандидатурите за отделение,което да бъде преобразено със средствата от кампанията.

В началото на следващата година екипът на фондацията  ще оцени кандидатурите според предварително обявените критерии, като за целта ще селектира отделенията и ще ги посети на място. Едно от тях ще премине през пълна трансформация. С дарените средства ще бъде осигурено модерно медицинско оборудване, обновена материална база, обогатена с терапевтични рисунки. Целта е децата да бъдат в по-приятелска и успокояваща среда, защото това ще помогне и за по-бързото им оздравяване.

Моят А1 - удобство, бързина и ежедневни награди

Мобилното приложение Моят А1 и неговата уеб версия на A1.bg позволяват на потребителите да заплащат месечната си сметка, да управляват своите услуги самостоятелно и в удобно за тях време, да печелят награди.

Сега клиентите на телекома могат да платят сметката си през Моят А1, чрез което едновременно да се присъединят към каузата на проект "Светулка" и да спечелят награда от приложението.

Това е възможно, защото до 29 януари 2023 година регистрираните потребители в Моят A1 могат да завъртят виртуалното Колело на късмета и да спечелят моментни награди като мегабайти на максимална скорост и национални минути, както и предметни изненади като 5 смартфона Samsung Galaxy A23 5G и 10 комплекта безжични слушалки TCL.

Повече за кампанията "Закръгляме в полза на доброто", как да подкрепите проект "Светулка" и какви са критериите за кандидатстване може да бъде намерено в сайта на А1.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай