Свети Влас е новият диамант всъкровищницата на Гото

Свети Влас е новият диамант всъкровищницата на Гото | StandartNews.com

„Гото" не спира да изумява с нови места, които покорява, а най-новото от тях е все така първокласно, както и предишните. Само преди една година „Гото" отвори врати за два магазина в най-скъпия курорт в Европа – Марбея. Последва бутиков магазин в София в „Планет клуб", а сегашното бижутерско пространство посреща своите клиенти в перлата на българското ни черноморие Свети Влас.

Магазинът по традиция отново е позициониран в „Планет клуб" - този път на самото яхтено пристанище на Диневи. Магазинът е колкото копие на останалите шест, толкова се и различава от тях. Веригата освен споменатите три, има и един централен магазин в „София Ринг Мол", един магазин на подбранда Goto Gold and Silver в подлеза на НДК иедин в центъра на София, точно до църквата Света Неделя.

Свикнали да виждаме нови и световноизвестни марки за всяко голямо откриване на нов магазин от веригатаи този път не бяхме разочаровани в това отношение. Имената са впечатляващи: първото е изцяло нова колекция на уникалната AnnamariaCammilli, която краси витрината на морския магазин в Свети Влас. Голямата изненада, за която от „Гото" бяха загатнали преди време, е още по-известният на българската публика италиански бранд „Cesare Pacciotti". „Гото" представи подбрани бижута от всичките 4 линии на марката – Cesare Paciotti Jewels, 4 US Cesare Paciotti, For You Cesare Paciottiи Time Style Cesare Paciotti, която е колекция модерни часовници с класическа елегантност.

И както на всяко „Гото" откриване партито беше бляскаво и изискано с много гости, настроение и красота. Щедростта на „Гото" и този път е на ниво – по случай откриването марката "подарява" големи намаления в цялата си верига магазини, а настоящата колекция на „Cesare Paciotti"може да бъде закупена на ексклузивни цени като комплимент към всички нейни фенове. Освен това брандът зарадва с подбрани пръстени – уникати от своята впечатляваща винтидж колекция, както и с някои смели предложения на голямата марка Parla.

Освен новия магазин, „Гото" празнува и друг свой особено значим успех. Само преди няколко седмици брандът прие под шапката си една от най-големите фирми-производители на българския пазар за последните 20 години – „Еспер". Така марката вече не само е вносител на повече от 22 различни марки бижута от цяла Европа, но се превръща в един от основните производители на родна територия. Това, както те сами казват, означава неограничени възможности за изпълняване на клиентски желания на далеч по-конкурентницени с абсолютен контрол над качеството.
След големите победи следва кратка почивка, а есента марката ударно се завръща с обещано голямо откриване на най-новия си магазин в „Парадайз Център" в София, а голямата тайна е световноизвестна марка висок клас бижута с диаманти, които Гото скоро ще представя на витрините на магазините си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай