Как ГДБОП влязоха с взлом по погрешка?

Вината била в навигацията

Как ГДБОП влязоха с взлом по погрешка? | StandartNews.com

Спецакция от страна на ГДБОП се оказала на грешен адрес. 

Миналата седмица маскирани барети разбиха входната врата и нахлуха в жилището на семейство от столичния квартал "Левски Г".

За ужасяваща ситуация разказа пред bTV потърпевшата Десислава Крумова. "Аз се събудих в 6 без 5 от голям трясък, от бутане на външната врата на входа. Показах се на прозореца и попитах какво става, кой бута. Един господин се показа и каза "Тихо, госпожо, ние сме от ГДБОП". Аз ги попитах къде отиват и кого търсят. Вика: "Тихо, тихо, срещу вас отиваме". Викам: "Как срещу нас?" Там живеят децата ми. Младо семейство с дете, с бебе". Виждам много хора с качулки, с автомати, започват да блъскат вратата, да разбиват, да крещят", спомня си жената.

Спецгрупата нахлули в жилището и блъснали на пода нейната дъщеря и зет ѝ. Пострадалият твърди, че след като са му сложили белезници, са използвали електрошок и са го удряли по главата, а също видял, че ритали съпругата му, която наскоро била родила.

Малко след това се появил шефът на на баретите и се извинил, като казал, че такива неща се случват, а вината била в навигацията. 

Директорът на ГДБОП Любомир Янев потвърди за случая. „Обект на вътрешна проверка в МВР е. Когато приключим проверката, ще ви дадем информацията”, каза той за БГНЕС.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай