Водещата Анелия Торошанова с награда от медиатори

Торошанова води специализираното юридическо предаване „Законът и Темида“ по БНР

Водещата Анелия Торошанова с награда от медиатори | StandartNews.com

Журналистът от програма „Христо Ботев“ на БНР Анелия Торошанова получи награда от Професионалната асоциация на медиаторите в България р(ПАМБ).

На Коледно парти в Гранд Хотел София адвокат Елиза Николова - председател на Професионалната асоциация на медиаторите в България връчи грамота и статуетка с формата на фар на специализираното юридическо предаване „Законът и Темида“ за активна медийна подкрепа на медиацията.

Адвокат Николова приветства водещата на „Законът и Темида“ с думите: „Вашето предаване свети като фар в медийното пространство и има голямо значение за обществото и слушателската аудитория, както и за обективното отразяване на събитията в съдебната система и всички въпроси и казуси, свързани с медиацията.“

Председателката на ПАМБ пожела на журналиста Анелия Торошанова да бъде все така устремена и обективна, прецизна и креативна в работата си.

„За мен е удоволствие да бъда тази вечер сред представителите на гилдията на медиаторите. Благодаря за наградата. Тя е ценна за мен. Аз също подкрепям идеята за въвеждане на задължителна медиация при разрешаването на някои видове спорове и в тази насока е необходимо да бъдат направени актуални законодателни промени. Ролята на юридическото предаване „Законът и Темида“ и на БНР като обществена медия е да бъде близко до хората, да отразява обективно и коректно, а също така да образова и обучава и в сферата на медиацията. А стане ли дума за медиация, касае се за работа чрез и върху човешките отношения“, каза Торошанова пред представителите на гилдията на адвокатите-медиатори и гостите на събитието.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай