След спецакцията! Божков на разпит

Подробности от адвокат Георги Гатев

След спецакцията! Божков на разпит | StandartNews.com

След спецакцията в три от имотите на Васил Божков бизнесменът бе отведен за разпит в СДВР. За какво е разпитван обаче не е ясно, защото информацията за това е противоречива, предаде Нова нюз.

ВИЖ ОЩЕ: Първа версия за спецакцията в офисите на Божков

Според бТВ акцията и разпитът е във връзка с делото за убийството на Алексей Петров.

ВИЖ ОЩЕ: При Божков почерня от спецполицаи. Първи снимки

Георги Гатев, адвокатът на Божков обаче отрече това. Пред репортери той каза, че става въпрос за разследване на дейността на фирми на клиента му, което е започнало миналата година. Адвокатът не уточни за кои фирми става въпрос. Той обаче подчерта, че са търсени документи в офисите на Божков, които не са открити и нищо не е иззето.

Гатев обърна внимание, че действията на МВР са “по неотложност”. Според адвоката не е ясно за каква неотложност става въпрос, след като Васил Божков е под домашен арест.

Смият Божков излезе пред медиите и нарече операцията „политическа репресия”, защото правел нов политически проект. Не ми задавайте тъпи въпроси, каза Божков в отговор на въпроса той ли е поръчител на убийството на Алексей Петров. И увери, че никога не е имал нищо общо с Петров.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Фен
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи