Заралии оцениха европейските проекти

Заралии оцениха европейските проекти | StandartNews.com

Стара Загора. Смазваща победа, с над 10 000 гласа повече от основния си опонент Коалиция за България, извоюва ГЕРБ в Старозагорската община на изборите за европарламент.

„Резултатът надмина очакванията, но очевидно, въпреки натиска на полицията и държавните органи, хората оценаха това, което прави екипът на кмета Живко Тодоров с европейски средства за града и селищата в общината", посочи председателят на местния парламент Емир Христов. На толерантната и позитивна кампания, на отношението и уважението към избирателите, отдават още победата си герберите.

От областния и общинския предизборен щаб смятат още, че такова нагло и безпардонно купуване на гласове под носа на полицията досега не имало. В избирателните секции в ромския кв. „Лозенец" ГЕРБ е получил от 3 до 10-ина гласа, а ромските избиратели са си разделили почти по по равно ДПС и БСП. Въпреки многото сигнали в изборния ден за купуване на гласове и длуги нарушения, за пръв път от много години на избори нямало нито един търговец на гласове задържан или привикан в полицията или пък образувано досъдебно производство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай