ВМРО не иска още министри

Прави среща с Борисов за изпълнението на управленската програма

ВМРО не иска още министри | StandartNews.com
  • Каракачанов прави среща с Борисов за изпълнението на управленската програма

ВМРО няма да иска повече министри на база изборните си резултати. Това съобщи лидерът на ВМРО, вицепремиер и военен министър Красимир Каракачанов в предаването „Беновска пита” на Канал 3. Няма да преразглеждаме позициите на "Обединени патриоти”, увери Каракачанов. Той вече има насрочена среща с премиера Бойко Борисов. На нея обаче няма да се говори за нови министри от ВМРО, а за изпълнението на управленската програма до момента. "Изпълнихме много задачи, вдигнахме заплатите, подобрихме качеството на образованието, сградния фонд и създадохме по-твърди мерки за малцинствата, децата да посещават училище", каза Каракачанов. Стратегията за циганите я вкарваме за гласуване веднага след като си дойда в София, каза още Каракачанов.

"На тези избори постигнахме успех, тъй като никога не сме си променили идеологията и стратегията, вече повече от 20 г. Стратегията ни е именно да се работи, да се възроди българската армия, образованието, борбата срещу циганизацията", каза още лидерът на ВМРО.

"Изводите от изборите показват, че хората се интересуват не от това, което си написал в програмата си, а от това, което изпълняваш. Трябва да седнем с ГЕРБ и да видим какво сме изпълнили от програмата", обобщи той.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай