Цветанов с автобус на Рожен, тропна на хорото (СНИМКИ)

Цветанов с автобус на Рожен, тропна на хорото (СНИМКИ) | StandartNews.com

Цветан Цветанов пристигна на събора Рожен с автобус. Зам.-председателят на ГЕРБ, придружаван от своята съпруга и приятели, изтъкна, че е избегнал големите задръствания и е пътувал спокойно с градския транспорт, осигурен от организаторите.

Родопите са уникално място, където човек може да се зареди с хубаво настроение и да забрави проблемите си, обясни той, цитиран от "Фокус".

Хилядите присъстващи тук показват, че това е начинът да се съхрани духовността и показват как България може да бъде обединена, изтъкна Цветанов. „Който дойде на Рожен ще си тръгне от тук зареден само с положителни емоции и с мисълта, че българските традиции трябва да бъдат съхранени", добави той.

Цветанов обясни пред събралите се журналисти, че на събора е дошъл като обикновен гражданин и няма да говори за политика. След което тръгна на обиколка из родопските поляни. По-късно фотографите го уловиха да играе хоро под звуците на родопските каба гайди. 

Утре председателят на националния предизборен щаб на ГЕРБ в Смолян ще представи официално кандидатите за кметове на общините в Смолянска област.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай