Слави с 8 неудобни въпроса към властта

Пита защо Кирил Петков е с охрана

Слави с 8 неудобни въпроса към властта | StandartNews.com

"Убийството на Алексей Петров беше предизвестено. Имаше два опита за убийство срещу него. 2002 година беше уцелен в гърдите и в крака, но оживя. И 2015 година беше стреляно срещу него с гранатомет.

Тоест, това, което се случи днес не беше неочаквано. Но то ясно показа, че държавата и службите са слаби и скопени. И не са в състоянието нито да прогнозират, нито да предотвратят подобен - показен разстрел. Нали в онзи прочут запис Кирил Петков каза, че трябва да овладеят службите и те да станат техни? И ето, с помощта на Бойко Борисов, те овладяха службите и какво от това?".. Така лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов коментира покушението срещу Петров, извършено в гориста местност на територията на Природен парк "Витоша" в сряда.

В публикацията си във Facebook Трифонов поставя осем въпроса към управляващите, сред които: "Защо НСО охранява Кирил Петков, ген. Атанасов и Христо Иванов? Има ли заплаха срещу тях и ако да - от кого и откога?", "Как ще ни приемат в Шенген след тези показни убийства, взривове, безпомощно МВР и, въобще, безпомощни правоохранителни институции и безполезни приказки за реформа в съдебната система?" и "Има ли нещо общо взривът срещу Иван Гешев с убийството на Алексей Петров?".

ВИЖ ОЩЕ: Убиха Алексей Петров!

ВИЖ ОЩЕ: Първи данни за килъра! Кой застреля Алексей Петров?

ВИЖ ОЩЕ: Борят се за живота на простреляната заедно с Алексей Петров

ВИЖ ОЩЕ: София под блокада заради разстрела на Алексей Петров

ВИЖ ОЩЕ: Кой е Алексей Петров, когото Богородица не спаси от третия куршум

ВИЖ ОЩЕ: Ето какво е правил Алексей Петров в последната си минута

ВИЖ ОЩЕ: Известна журналистка каза какво означава убийството на Петров

ВИЖ ОЩЕ: Първа версия за разстрела на Алексей Петров. Куршум в окото

ВИЖ ОЩЕ: Стана ясно коя е жената, простреляна с Алексей Петров

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай