Сидеров заплаши: Ще дойде Народният съд !

Сидеров заплаши: Ще дойде Народният съд ! | StandartNews.com

Кой казва днес да нарушите правилника и конституцията, за да бъде заклеймен Сидеров? Защото юридическите ви аргументи не издържат. Ясно е, че от досега представените искания са стъпили върху един фалшификат. Върху това ли ще ми искате имунитета? Ако върху показването на закона се налага законът, то тогава Народното събрание се превръща в Народен съд. А знаете какво следва след това. Това заяви от трибуната на парламента лидерът на "Атака" Волен Сидеров, чийто имунитет бе поискан от политици, главния прокурор и граждански организации. "Ако България е наистина правова държава, ако някой е извършил престъпление, решава само и единствено съдът. Вие ми сложихте присъда и само искате да ме закопчеете и арестувате. Но тогава ще стане ясно, че в България няма правов ред и каквото нареди „Кой", това се случва. Да знаете, че всичко се връща. Когато погазите закона, за да уредите на чужди посолства, това не остава безнаказано", допълни още Сидеров. 

"Ако не ви интересува, че в София има десетки дилъри, които продават дрога, включително и във въпросното учебно заведение – театралната академия, то аз ще продължавам да работя срещу това. Знам, че който иска може да дойде и да ме удря, когато четирима полицаи ми държат ръцете. Но нека това не ви радва", заяви още Волен Сидеров. 

По думи на Сидеров ако имунитетът му бъде свален, ще стане ясно, че "в България няма правов ред и тук става каквото нареди КОЙ". "Замислете се дали искате да бъдете в състава на такова Народно събрание. Знаете, че всичко се връща", заяви Сидеров и добави, че Народното събрание работи в интерес на "чужди посолства".

След като стана ясно, че НС прие временна комисия за имунитета на Сидеров, лидерът на "Атака" изрази мнение, че от тук нататък е нужно хайдушко движение.

"Оттук нататък никакви избори и игра на политика не могат да променят нещата, освен мощна гражданска протестна вълна и може би хайдушко движение. Аз съм говорил и за партизанско движение, но според мен хайдушкото е по-мобилно и може да действа по-добре срещу окупацията, в която се намира България". Това каза Сидеров от парламентарната трибуна минути, след като парламентът създаде временна комисия, която да реши дали да свали имунитета му.

Лидерът на "Атака' каза още, че през 1973 година, когато е бил ученик, е бил "същия хулиган, като сега". " Защото имах сърце и душа и се възмущавах от всяка несправедливост и исках да се боря срещу нея. Така и е сега. Аз съм вече с бели коси, но мисля по същия начин", добави Сидеров.

Той заяви, че не е искал в изборната нощ да отклонява вниманието от манипулацията на изборите и случилото се показва, че България не е демократична, а полицейска и фашистка диктатура. "Неслучайно медиите бяха мобилизирани като войска, за да затъмнят важния момент", каза той, но подчерта, че ще продължи да се бори с наркобизнеса.

Сидеров заяви, че в България наркобизнесът се протектира от полицията, от прокуратурата и от правителството до най-високи нива. Според него партия "Атака" е единствената опозиционна сила и затова е репресирана от МВР.

Депутатът каза още, че управлението на страната се контролира от американското посолство. Според него в изборната нощ при скандала пред НАТФИЗ до вътрешния министър Румяна Бъчварова е стоял служител от посолството на САЩ, който е говорел в ухото ѝ какви нареждания да дава.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай