Проблем ли са за ГЕРБ Слави и Цветанов?

Партията на Слави Трифонов е силно надценена , каза Харизанов

Проблем ли са за ГЕРБ Слави и Цветанов? | StandartNews.com

Слави Трифонов и Цветан Цветанов не са проблем за ГЕРБ на изборите. Тази теза защити пред Нова тв анализаторът Георги Харизанов от „Института за дясна политика“.

"Партията на Слави Трифонов е силно надценена и това ще се види на следващите избори”, каза Харизанов. И допълни, че от избирателите зависи кои ще са бъдещите коалиционни партньори на ГЕРБ.. "Истината е, че историята е ставала свидетел на случаи, в които яростни противници на ГЕРБ са първите които са чукали с букети на вратата на Борисов в деня след изборите”, каза анализаторът.

"Ако някой изпитва комплекси от Цветанов, нека вдигне ръчичка и излезе пред строя да му се посмеем. Първият такъв проект беше 2013 година. В партията на Цветанов има невероятно влияние от САЩ. Той е събрал група неизбрани кметове и прави партия с тях. Позволете да не съм притеснен", заяви Георги Харизанов, коментирайки

Харизанов не е изненадан от победата на Корнелия Нинова във вътрешните избори на Столетницата. "БСП от самото начало подкрепя протестите. Винаги е било ясно, че ако се проведат вътрешни избори, г-жа Нинова ще спечели”, каза политическият наблюдател.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай