Нели Рангелова пожела победа на БСП в Търговище

Нели Рангелова пожела победа на БСП в Търговище | StandartNews.com

Търговище. С концерт на българската певица Нели Рангелова Коалиция за България закри кампанията си в Търговище, предаде пресцентърът на БСП.

В препълнената зала на драматичния театър популярната изпълнителка пожела победа на БСП на 25 май и заяви пълната си съпричастност с каузата на социалистите за справедлива България и социална Европа.

Преди концерта, депутатът от Коалиция за България Явор Куюмджиев, благодари на всички хора в залата за подкрепата и поздрави младите хора от структурата на партията. Той заяви, че те са изнесли кампанията на гърба си и е щастлив, че в БСП има толкова много млади хора. След това апелира гражданите да гласуват с бюлетина номер 15, защото „на всички е ясно, че трябва да живеем в една по-добра България, в една по-достойна Европа".

"Избрах БСП, защото идеите на тази партия са много близко до моите. Искам да живея в една по-справедлива България. Затова с радост се включих в предизборната кампания и вярвам, че на 25 май ще победим", заяви от сцената Ивелина Арсова от младежкото обединение на БСП в Търговище.

След приветствията, Нели Рангелова "взриви" залата с най-известните си хитове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай