Небие Кабак сложи Боби Михалов на мястото му. Изгони го

Парламентът не му е убежище, отсече председателят на младежката комисия в НС

Небие Кабак сложи Боби Михалов на мястото му. Изгони го | StandartNews.com

Боби Михайлов си намери майстора. При това в лицето на един от най-младите народни представители - Небие Кабак, председател на парламентарната Комисия по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта Небие Кабак.

По повод появилите се спекулации, че шефът на БФС Борислав Михайлов се е крил от журналисти в кабинетите на ДПС, искам да направя следното уточнение, каза Кабак. И заяви: "Що се отнася до кабинетите на ДПС в Народното събрание - г-н Михайлов по никакъв начин не е влизал, крил се или каквото и да е в тях".

"В името на обективността трябва да кажем, че наистина г-н Михайлов, вероятно неволно подведен от сътрудник на Комисията - Валентин Заеков, се опита да влезе в кабинета на председателя на Комисията по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта.

Като председател на Комисията аз помолих г-н Михайлов да напусне помещението", заяви Небие Кабак, цитирана от пресцентъра на ДПС.

Намирам действието му за неуместно. Още повече не бих искала да допусна при съществуващото напрежение Народното събрание като институция и в частност Комисията по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта да бъдат третирани като убежище, категорично отсече Небие Кабак.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай