Мрежата кипи! Овации за Радев, гняв срещу "Промяната"

Вижте коментарите в социалните мрежи

Мрежата кипи! Овации за Радев, гняв срещу "Промяната" | StandartNews.com

Мрежата завря след безпрецедентната реч на президента Румен Радев, който връчи втория мандат на акад. Николай Денков и "Продължаваме промяната", ясно подчертавайки, че го прави само защото Конституцията го задължава.

ВИЖ ОЩЕ: Радев посече "Промяната", призова Денков да върне мандата

Припомняме, че Радев посече представителите на ПП-ДБ, заявявайки че връчването на мандата е нецелесъобразно след скандала със записите от Националния съвет на ПП, които дискредитират страната ни пред Европа. Президентът открито призова "Промяната" и Денков да не реализират мандата, а веднага да го върнат.

ВИЖ ОЩЕ: Похитители на държавност

Ето и част от коментарите в социалните мрежи:

Албена Борисова

Тази сцена ще се помни дълго като срамен и безпрецедентен факт от историята ни.Акад. Денков като непослушен ученик пред директора на гимназията взе втория мандат. Без да погледне президента в очите.

Румен Радев даде мандата с отвращение. Предупреждението му, че той е главнокомандващ и отговаря за националната сигурност, но дава мандата, защото Конституцията го задължава, прокънтяха като присъда.Мандатът оттече в канала...

Стефан Ташев

Радев се гаври с клетниците от ПП-ДБ, Чистача, Гнома, Молеца и Каката. Липсват две знакови лица-Мария Габиел и Христо Иванов.

Калоян Маджуров

Президентът изгони ПП.Конституцията го задължавала, иначе не би им дал мандата.Повече от 2 години циркове, честни гангстери и “родолюбци”.Ей до тука я докарахте.#ПодмянатаПродължава

Калина Андролова

 

Браво на Радев!!!! Хареса ми как се обърна към девиантите! Беше перфектен. Не мога да отрека. Върнете мандата, некадърници!

 

Николай Бареков

ГЕРБ бойкотира Втория мандат на измамниците! Браво на Бойко и Радев!

Мажд Алгафари

УНИКАЛЕН

Така им наби канчето Президента Румен Радев на келешите дотътрили се да получат втория мандат, че ще го помнят десетилетия.

Само като го чух, че се представи като президент и ГЛАВНОКОМАНДВАЩ НА ВЪОРЪЖЕНИТЕ СИЛИ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ми стана ясно, че ще им натрие носовете.

РЕСПЕКТ, г-н Президент!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай