Манолова: Отделянето на духа от тялото не е добре за ГЕРБ

Манолова: Отделянето на духа от тялото не е добре за ГЕРБ | StandartNews.com

София. „Отделянето на духа от тялото не се отразява добре на депутатите от ГЕРБ". Това заяви зам.-председателят на парламента Мая Манолова по време на редовното заседание на НС. Тя успя да вземе думата по темата за липсата на депутатите в пленарна зала, след като народният представител от ГЕРБ Станислав Иванов сподели своето мнение по начина на водене на пленарното заседание.

Депутатите от ГЕРБ да обявяват дали са в залата или ги няма, дали говорят физически или политически, допълни Манолова. "Дали говори тялото ви или духът", уточни тя и посочи, че иначе в парламента става голяма какафония, на която са свидетели българските граждани.

„Отделянето на духа от тялото не се отразява добре на депутатите от ГЕРБ", каза още Манолова.
От своя страна депутатът Станислав Иванов каза, че Михаил Миков има система от грешки и това предизвиква искането на оставката му, но явно е трябвало да се поиска и тази на цялото председателство на НС.

Манолова добави, че ситуацията в парламента е "бездарно реалити", което отвращава българските граждани. "Отнесете се сериозно към днешния дебат, доколкото това е възможно в рамките на бездарните мотиви, които сте внесли", допълни тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай