Малък Тошко подпали ефира. Разкрития за кюлчетата и Борисов

Внукът на Тато с уникални политически майтапи в ефир

Малък Тошко подпали ефира. Разкрития за кюлчетата и Борисов | StandartNews.com

Тодор Славков подпали ефира с откровения и майтапи в подкаста на Мартин Карбовски. Столичният бохем поиска кабинет на Бойко Борисов, срази ПП и похвали Корнелия Нинова, сравнявайки я с дядо си.

Славков направи разбор на политическата обстановка у нас в типичния за него кодошлийски стил. Малък Тошко обяви, че се е затъжил за Бойко Борисов, тъй като се е почувствал заблуден от лидерите на „Продължаваме промяната“ (ПП) - Кирил Петков и Асен Василев. И даде да се разбере, че благодарение на тях е оценил качествата на бившия премиер и лидер на ГЕРБ.

„Персонално не съм видял нищо лошо от него. Започнах да изпитвам носталгия към Бойко“, обяви Славков като уточни, че всички глупости, които говори са си лично негово мнение.

Тодор Славков заяви, че „Продължаваме промяната“ са успели да заблудят много хора, създали усещане за оптимизъм, но в крайна сметка всички видели какво се е случило.

„Ако трябва да избирам между ПП и ДБ, не знам дали няма да се самозапаля“, лаконичен бе той, като обясни, че е участвал в протестите срещу правителството през 2020 година.

 „Бил съм и на протести, имам снимки. Бях на протест срещу Бойко. Докарах ПП на власт. Днес всеки трябва да се спасява по отделно. Наистина! Нищо не можем да направим“, категоричен бе внукът на Тодор Живков.

Зевзекът Тошко не пропусна да се пошегува, че е забравил голяма сума евробанкноти и кюлчета в „дома си“ в резиденция „Бояна“.

„Къщата с нощните шкафчета, това е моята къща“, заяви той. „Бях се притеснил, че съм ги забравил, но не съм стъпвал там от 1981 година. Тази къща, в която Бойко живееше, бе построена от УБО за дядо ми и се намира до вила „Калина”, където живее президентът. Къщата с чекмеджетата беше построена за нашето семейство, но когато майка ми почина, тя бе върната на УБО.

Най-вероятно обзавеждането е на Борисов, като гледам чаршафите, но шкафчето май е мое. Поемам цялата отговорност, да ми ги върнат и кюлчетата. Не си спомням какво точно съм забравил у нас, но са си мои“, заяви Тошко Славков.

Малък Тошко коментира и драмите на БСП, като похвали соцводачката Корнелия Нинова и обяви, че тя се „бетонирала“ като лидер на столетницата по здраво от неговия дядо - бившия соцлидер Тодор Живков.

„Аз уважавам Корнелия Нинова. От последното правителство, тя беше най-в час. Не знам какви карти е играла като министър на икономиката. Тя си знае. Според мен Корнелия Нинова сега се бетонирала по-добре от Тодор Живков навремето. Вече няма кой да я бутне, БСП се бута сама. Жал ми е!“, каза той.

Славков обяви, че е здрав като бик и редува периодите на пиене и непиене. „Аз не ставам за политик! Може би трябва да клонираме дядо ми, за да излезем от ситуацията. Аз не съм комунист, аз съм анархист“, заключи внукът на бившия първи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай