Кобзон агитира за кандидатите на КБ Пламен Чернев и Петър Курумбашев

Кобзон агитира за кандидатите на КБ Пламен Чернев и Петър Курумбашев  | StandartNews.com

Велико Търново. Легендарният руски изпълнител Йосиф Кобзон даде своята подкрепа за Пламен Чернев и Петър Курумбашев, които са кандидати за евродепутати от листата на „Коалиция за България".

По време на концерта във Велико Търново, съветско-руският естраден певец им пожела успех в Европарламента. "Разкажете там, че Русия не иска война", допълни той, след което каза, че руснаците обичат България. Цялата зала стана на крака с изпълнението си на „Моя страна, моя България", посветено на двамата кандидати. Над 2000 души аплодираха Академичния ансамбъл за песни и танци при МВД – Русия в ДКС „Васил Левски" в старата столица.

Болярите чуха прекрасни изпълнения на „День победы", „Подмосковные вечера", „Очи черные", „Вдоль по Питерской", „Смуглянка" и други. Публиката става на крака при всяко от изпълненията на големия Кобзон. По-късно той с радост прие Пламен Чернев и Петър Курумбашев на среща зад сцената и изказа своята радост от великотърновската публика и концерта си. Сред публиката във Велико Търново бяха още народният представител Мариана Бояджиева и областният лидер на БСП Валентин Ламбев,съобщиха от областната структура на партията в старата столица.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай