Кампанията „Искаме ли това да продължава!?” на „Напред България” достигна кулминационната си точка

Кампанията „Искаме ли това да продължава!?” на „Напред България” достигна кулминационната си точка | StandartNews.com

След фурорът, който предизвика видео-кампанията на движение „Напред България", под надслов „Искаме ли това да продължава!?", в социалните мрежи последните седмици, кандидатите за кмет и общински съветници в София, Страхил Ангелов, Зорница Атанасова и Тодор Славков заснеха кулминационния клип от поредицата, който вече можете да намерите онлайн.

Сринатата индустрия на страната, гладът и мизерията, на които са обречени милиони българи, липсата на бъдеще и алтернативи за младите в страната – всичко това в резултат на некадърно държавно управление последните 25 години – са основните засегнати теми.

С основание кандидатите на „Напред България" питат за пореден път българските граждани: „Искаме ли това да продължава!?"

Серията клипове, които движението записа и разпространи чрез социалните мрежи последните седмици, засягат изоставените и загробени бивши държавни предприятия от различните сектори на икономиката – производството, леката промишленост, селското стопанство, военната индустрия и въоръжените сили, и др.

В посланията към гражданите се включват кандидатите на „Напред България" за кмет и общински съветници в София Страхил Ангелов, Зорница Атанасова и Тодор Славков. Публикуваните досега клипове засягаха обедняването на нацията и загубата на покупателна способност, крахът на военната авиация на България, фалитът на завод „Пектин" в Перник, гетоизирането на ромското малцинство и загробването на индустриално-промишлената зона Гара Искър.

Видеото може да видите ТУК.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай