Изненада! За къде лети Кирил Петков

Лидерът на ПП ще ходи в чужбина

Изненада! За къде лети Кирил Петков | StandartNews.com

Главата на “Продължаваме промяната” Кирил Петков ще прекара остатъка от лятната ваканция на депутатите извън страната. Той беше забелязан на летището, като използва нискотарифен полет до Милано днес следобед.

Прави впечатлание обаче че до италианския мегаполис бившият премиер лети не с раница на гърба, за да се впише в изискванията за безплатен ръчен багаж на борда, а с огромен куфар, събиращ 20 килограма. 

Това само по себе си предизвика спекулации в социалните мрежи, че не е изключено да е нарамил дисаги за Канада, където наскоро бе съпругата му Линда, за да се види с близките им.

Самата блондинка пък завършва ремонт на сладкарницата си, забеляза репортер на Lupa.bg и не е изключено да посрещне септември с още по-висок ценоразпис заради вложеното в настилки и стени. 

Иначе самият Петков се качи на самолета от аерогарата в София сам. Справка на медията разкри, че и двата полета в следобедните часове днес са на известна компания за евтини билети. Но с този багаж съпредседателят на парламентарната група навярно се е бръкнал с още няколко стотачки. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай