Илко Стоянов: Гласувах за бъдещето на Благоевград

Изборът е в ръцете на хората, каза кандидатът на ИТН

Илко Стоянов: Гласувах за бъдещето на Благоевград | StandartNews.com

Не гласувах просто за това кой да бъде кмет. Гласувах за бъдещето на Благоевград. Имаме шанса в нашия град да покажем един нов модел на управление и на развитие, но всичко зависи от избирателите. Това заяви днес кандидатът на ПП „Има такъв народ” за кмет на община Благоевград – Илко Стоянов. Той говори пред медиите веднага, след като упражни своето право да гласува, съобщи struma.com.

Над 65 000 души избират днес кмет на Благоевград. Кандидатите са четирима мъже и три жени. В 120 секции вотът е изцяло с машини. В останалите, които са под 300 души, гласуването е с традиционните хартиени бюлетини.

Илко Стоянов призова хората да излязат и да гласуват. „Изборът е в ръцете на хората, каквото решат те, това ще се случи. Тези избори са интересни и различни, те могат да дадат нова посока на развитие на нашата община”, каза още Илко Стоянов. 

Той коментира и машинното гласуване. Според него това не е проблем, защото всеки може да се справи в момента, в който преодолее психологическата бариера, която има в себе си. „Виждате, че става за секунди, много бързо. Чухте и членовете на комисията, че хората се справят отлично, като това важи дори за 80-90-годишни жители на общината”, допълни Илко Стоянов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай