Илиана Раева се обяви за промени в Изборния кодекс

Илиана Раева се обяви за промени в Изборния кодекс | StandartNews.com

София. Илиана Раева, лидер на новосъздадената партия "Обединена България" обяви мотивите си да влезе в политиката в предаването „Гореща точка" по ТВ 7.

Раева посочи, че не разбира защо нито политици, нито медиите казват това, което искат хората на протестите и което трябва да се случи.

По нейните думи българите са уморени от политическата ни класа. Те не създават партии, а искат политиците да си свършат работата, смята тя.

Бившата треньорка на националния отбор по художествена гимнастика е на мнение, че основната грешка на кабинета „Орешарски" е, че не се е заел приоритетно с проблемите на българите. Тя заяви, че първото, което трябва да се направи, са промените в Изборния кодекс.

Раева се обяви за въвеждане на задължително гласуване. Според нея това е единственият шанс да се промени политическата картина у нас.

Тя отрече да е получавала пари от ГЕРБ, БСП или Делян Пеевски, но призна, че партията й има подкрепата на ловешкия бизнесмен Гриша Ганчев. Тя заяви, че освен на него, ще разчита на още редица бизнесмени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай