Горещо от Лена! Проговори за отношенията си с Кирил Петков

Хората ме снимат на улицата, каза Бориславова

Горещо от Лена! Проговори за отношенията си с Кирил Петков | StandartNews.com

Лена Бориславова проговори публично за отношенията си с Кирил Петков.

"Искам много ясно да подчертая, че моите отношения с г-н Кирил Петков са служебни. Също така, разбира се, на добри познати и приятели, защото аз го познавам от няколко години. За мен няма голяма бомба или конфлкт на интереси от това видео", заяви говорителят на кабинета в оставка и началник на кабинета на Петков в интервю за Миролюба Бенатова. То бе излъчено в предаването "Въпросите" по ТВ 1 в петък вечер, предава „Флагман”. Така Бориславова отговори на въпроса притеснява ли се от видеото, заснето миналата година, на което се вижда, че двамата с Кирил Петков влизат в апартамент.

"Няма нужда да го коментираме този въпрос. Ако иска, нека г-н Гешев да разследва - той явно се  заел с този казус, с т.нар. конфликт на интереси", допълни Бориславова.

Тя изрази възмущение от слуховете, че убиецът с джипа Георги Семерджиев й е доставял наркотици в сградата на Министерския съвет и категорично заяви, че този път ще заведе дело срещу медиите, тиражирали историята.

"Това, което е изключително долнопробно, са внушенията - поредния абсурд, че аз съм поръчвала наркотици от Георги Семерджиев, който идвал в Министерски съвет. Това е толкова нелепо! На мен ми е трудно да повярвам, че някой може да се върже на такова нещо. Но явно подценявам обстановката и може би е време да се заведе едно дело за клевета и на лицата, тиражиращи подобни нелепици да им се потърси съдебна отговорност", допълни Бориславова.

На въпрос на водещата дали смята, че служители на НСО захранват с видеа и информация жълти медии, Лена заяви: "Конкретно на този екип на НСО, който беше с нас в Гърция, имаме пълно доверие. Но искам да кажа друго - в момента, в който аз мина по някакъв тротоар, се правят видеа и снимки на мен от обикновени хора, които след това ги разпращат на жълтите медии. И след това се развиват невероятни сценарии".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай