Гореща новина! Става ли Слави депутат

Негов колега с коментар по въпроса

Гореща новина! Става ли Слави депутат | StandartNews.com

Хората продължават да си задават въпроса дали ще видим Слави Трифонов като кандидат-депутат.

"Процесът е пред завършване, нашите листи ще бъдат ясни в края на тази седмица. Г-н Трифонов каза, че ще направи това, което смята за нужно. Остават два-три дни, за да разберем", каза Ивайло Вълчев от "Има такъв народ" в предаването "Денят ON AIR".

"Доколкото го познавам, винаги е излизал на преден план в трудни моменти, независимо от обстоятелствата, лично аз не бих бил изненадан да го видим", допълни той. Вълчев не пожела да прави прогнози, нито пък да разсъждава какво би се случило в Народното събрание, преди още да са минали изборите.

По негови думи за много от нашите сънародници зад граница са станали ясни много неща, докато от ИТН не са били в парламента.

"Стана ясно, че много от нещата, които се опитаха да бъдат свалени на гърба на ИТН, всъщност са или проблеми, предизвикани от други партии, или проблеми на системата като такава", поясни Вълчев.

"Нашите поуки сме ги взели. Ясно е, че не сме имали времето да натрупаме този опит и че може би един по-диалогичен режим би вършел повече работа", призна сценаристът и политик пред Bulgaria ON AIR.

Той не сподели конкретно с кои партии биха разговаряли от "Има такъв народ", но добави, че "хората нямат желанието да изпращат в парламента някой, който ще поставя поредните червени линии."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай