Добрев обеща повече реформи при нов мандат на ГЕРБ

Добрев обеща повече реформи при нов мандат на ГЕРБ | StandartNews.com

София. Повече реформи ще направим при следващ управленски мандат на ГЕРБ. Това заяви народният представител Делян Добрев по време на празник на партия ГЕРБ в Перник. Според него много от решенията на „новата тройна коалиция" са грешни, въпреки опитите, по думите му да се играе на тънката струна на социалните нужди на хората с разходи от бюджета.

„В момента не виждаме подкрепа на малкия и средния бизнес", поясни още Добрев. Той призова за по-скорошни предсрочни парламентарни избори.

В отговор на журналистически въпрос за евентуалното им провеждане през май догодина Добрев посочи, че положителната страна на тази дата е, че няма да се плащат 2 пъти пари за избори.

„Въпросът е до тогава да не се правят грешки в държавата, които ще отнемат години да бъдат оправени, предупреди бившият енергиен министър. Тезата, че когато ГЕРБ е в опозиция ще се загуби като партия не е истина", категоричен е Добрев. Той е убеден, че при следващ вот резултатът на ГЕРБ ще бъде още по-висок и партията ще бъде по-силна, отколкото сега.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай