Депутат от ГЕРБ: Има общ фронт срещу нас

Маноил Манев попита защо БСП е мълчалива по темата Божков

Депутат от ГЕРБ: Има общ фронт срещу нас | StandartNews.com

Депутатът от ГЕРБ Маноил Манев заяви, че зачестилите атаки срещу управляващата партия показват, че има общ фронт срещу нея. Причините, според него, са две. Борисов е силен политик, който показа, че може да удари по масата и да прави политики за хората. Освен това ГЕРБ има решителност за борба срещу олигархията.

"Тръгнеш ли да го решаваш тоя проблем, вълната срещу теб няма как да ти се размине. Е, няма как да не ти отговорят. Да я направиш тая крачка, това всъщност е държавническото отношение. Рискуваш имидж, уют и влизаш в тая битка. Това не мога да приема, да стоиш отстрани да сочиш с пръстчето", коментира депутатът от ГЕРБ по БНТ.

Той заяви, че не е изненадан от поведението на Васил Божков. "15 години професионално съм работил в МВР. Ако за хората това е нов начин на игра, във времето това не е нищо ново. Като почнете от най-дребния джебчия - първото нещо, което го съветват адвокатите –атакувай ги", каза Манев и припомни, че „Божков е обявен за издирване по закон и по закон трябва да се озове тук“.

Той похвали работата на главния прокурор и заяви, че " ако някой в България може да каже, че прокуратура и съд не са свободни, ще си сложи грях на душата“.

Манев сподели, че му е странно поведението на БСП в тази връзка. "Най-чаровните говорители на БСП се хвърлиха да защитават темата с г-н Божков. Странно ми е, разбирате ли?", каза той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай