Понеделник,

БСП търси във Фейсбук граждани за депутати

От: Failed to load user -
A
A
A

Кюстендил. Столетницата си търси кандидат-депутати във Фейсбук. Всеки българин може да предложи номинации за гражданските квоти на страницата на регионалните клубове на БСП в социалната мрежа, обяви пред медиите депутатката Мая Манолова. Няма ограничения за професията и възрастта. Единственото условие е - предложените личности да са значими за съответния регион, откъдето се номинират.

Номинации ще се приемат също с писма ипо електронната поща, а и на място в партийните клубове. Имената могат да се предлагат от граждани, съсловни или неправителствени организации.

Иновацията тръгва от Кюстендил. "Сергей Станишев  обяви, че ние ще дадем възможност на много граждани да влязат в нашите листи и смятаме, че най-добрият начин да ги подберем е като чуем мнението на хората", обясни Манолова. Тя твърди, че ще се направи всичко възможно гражданските квоти да са на избираеми места в кандидат-депутатските листи. Под Хисарлъка вече са включили граждани в градския съвет, като са им дадени 3 от 7-те места за съветници от БСП.

 

Тагове:

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички