Борисов се шегува с къща и тъща

Посети СУ "Найден Геров" в Пловдив

Борисов се шегува с къща и тъща | StandartNews.com

Премиерът Бойко Борисов и министрите Владислав Горанов и Красен Кралев посетиха и в СУ "Найден Геров" в Пловдив- Това е едно от петте учебни заведения, които също получават средства от държавния бюджет за физкултурни салони. Държавни пари са осигурени още за ОУ "Екзарх Антим" I и ОУ "Душо Хаджидеков" в район Централен, СУ "Софрони Врачански" и СУ "Св. Седмочисленици" в Тракия.

В СУ "Найден Геров" Борисов бе посрещнат от директорката на школото, която започна срещата с молба. "От 2016-та година молим да ни се довърши втори и трети етап за детска площадка. И министър Кралев е запознат. Моля ви“, обърна се преподавателката към него. „Ми, направете го“, отговори и Борисов и я прегърна.

Борисов попита учителите дали усещат вече увеличението на заплатите си. Те отговориха утвърдително, а той заяви: "И моята майка беше учителка. Заплатата е важна, но на 24 май - с цветята, с радостта - това е важното. Да сте ми живи и здрави". Борисов се пошегува, че увеличението на заплатите на учителите е било единствената тема, по която финансовият министър се е съгласил да отпусне средства веднага.

"Мислех, че съм ерген, и сега се озовах с жена, дете, къща тъща, направо се паникьосах, а аз нямам", пошегува се премиерът. След това той си направи обща снимка с учителите. След това отиде в Асеновград.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай