Борисов се контузил на мач. Ето състоянието му

Доктор Антони Георгиев го оперира

Борисов се контузил на мач. Ето състоянието му | StandartNews.com

Мина операцията на премиера в оставка Бойко Борисов, който пострада по-рано днес по време на футболен мач. От УМБАЛ „Софиямед“ изнесоха информация за състоянието му. Интервенцията беше извършена от светилото в хирургията доц. д-р Антони Георгиев, пише БЛИЦ.

„След извършен ядрено-магнитен резонанс в УМБАЛСМ „Н.И.Пирогов" е установена увреда на вътрешния менискус на ставата с дислокация на част от него. Г-н Борисов се възстановява след артроскопската интервенция и ще остане под наблюдение“, коментира доц. д-р Антони Георгиев. 

Бойко Борисов бе приет за спешна оперативна интервенция в УМБАЛ „Софиямед“. Той бе опериран преди минути заради травма на дясното коляно, получена по време на футболен мач, от доц. д-р Антони Георгиев, един от най-добрите травматолози в страната и началник на Клиниката по артроскопска травматология в лечебното заведение.

Шефката на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова заяви по-рано пред Би Ти Ви, че не знае какво става, защото не е виждала Борисов от обяд.

Социалните мрежи завряха от предположения, че операцията е повод Борисов да не отиде в сряда в парламента.

Припомня се, че при предишната си оставка той вдигна кръвно, беше настанен в болница, а при него тогава на свиждане се извървяха всичките му приятели и съюзници.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай