Борисов побесня! Тежки думи за Радев и държавата

Вече сме завлечени на дъното

Борисов побесня! Тежки думи за Радев и държавата | StandartNews.com

Предупредих ви! Предупредих ви, че „Румен-Радевата зима иде". Предупредих ви и тя дойде като Жан-Виденовата. Вижте опашките по бензиностанциите, чудовищният скок на тока, газа, енергийните носители. Никакво строителство. Всичко това доведе Румен Радев”. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Котел. Той е там по случай Трети март.  Заедно с Борисов бяха зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев, Делян Добрев, Десислава Танева и Георг Георгиев, предаде Нова тв.

Според него президентът е разделил нацията.

„Дори на Националния празник човек трябва да избира място където да отиде, където да говорим за обединение, а не са разединение. Затова избрахме Котел", каза Борисов.

„Днес има агресия, има война. Целият демократичен свят осъдихме това. В същото време да си забравим историята - загиналите войници, които са си дали живота, за да се освободим”, обясни лидерът на ГЕРБ.

Той осъди почивните дни, които депутатите гласуваха около 3 март и бюджетът, който гласуваха без Асен Василев.

„Това управление ще ни завлече на дъното. Абсолютно неподготвени са, изпразниха хранилището в Чирен", заяви бившият премиер. Според него управляващите правят сделки с газ в 02.00 Ч. и печелят милиони на гърба на хората, в деня в който започна войната.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай