Борисов към своите: Още имате нужда от кучето!

Лидерът на ГЕРБ похвали младежите на партията, защото плашели властта

Борисов към своите: Още имате нужда от кучето! | StandartNews.com

Още имате нужда от кучето! С тези думи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обясни на хората си по време на 7-ото Национално съвещание на партията защо не се оттегля от лидерския пост.

Много им се искаше да ме сменят. Много им се щеше дворът да остане без овчарско куче. И се направиха много опити, каза Борисов. И заяви: „Искам да благодаря на моите приятели, съратници, другари в хубавия смисъл на думата от десетилетия, че не се подведоха. Още имате нужда от мен. Много са подли, много са зли, още…имате нужда от кучето…Аз самият ще ви кажа с Веждичката (б.р. Вежди Рашидов) кога ще отидем да месим пластики и да си говорим за добрите стари времена, стига Господ да ни е отредил здраве.”.

Борисов благодари специално на младежката организация та ГЕРБ, която по думите му е станала по-силна от големия ГЕРБ, защото „вече плаши властта”.

Защо ни мразят, ние бел леб сме им давали на ПеПетата, каза Борисов по отношение на новите управляващи, припомняйки, че част от тях да били на работа в правителствата на ГЕРБ, като са били назначавани от Румяна Бълчарова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай