Понеделник,

Борисов към своите: Още имате нужда от кучето!

От: СТАНДАРТ -
752
Борисов към своите: Още имате нужда от кучето!
A
A
A

Още имате нужда от кучето! С тези думи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обясни на хората си по време на 7-ото Национално съвещание на партията защо не се оттегля от лидерския пост.

Много им се искаше да ме сменят. Много им се щеше дворът да остане без овчарско куче. И се направиха много опити, каза Борисов. И заяви: „Искам да благодаря на моите приятели, съратници, другари в хубавия смисъл на думата от десетилетия, че не се подведоха. Още имате нужда от мен. Много са подли, много са зли, още…имате нужда от кучето…Аз самият ще ви кажа с Веждичката (б.р. Вежди Рашидов) кога ще отидем да месим пластики и да си говорим за добрите стари времена, стига Господ да ни е отредил здраве.”.

Борисов благодари специално на младежката организация та ГЕРБ, която по думите му е станала по-силна от големия ГЕРБ, защото „вече плаши властта”.

Защо ни мразят, ние бел леб сме им давали на ПеПетата, каза Борисов по отношение на новите управляващи, припомняйки, че част от тях да били на работа в правителствата на ГЕРБ, като са били назначавани от Румяна Бълчарова.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички