Бабикян каза какво си говорят със Слави

"Изправи се! Мутри вън!" ще подкрепи кабинет на Трифонов дори да няма министри

Бабикян каза какво си говорят със Слави | StandartNews.com

Арман Бабикян от Отровното трио, което стана част от коалицията „Изправи се! Мутри вън!” повдигна завесата на разговорите със Слави Трифонов.

С "Има такъв народ" просто си разговаряме, налучкваме идеите. Има много сериозно сходство по огромна част от идеите, каза Бабакян в интервю за БНТ. Това обаче не са преговори, а разговори, подчерта новият депутат.

На първо място, пожелавам на Слави да е здрав. Това не е първият случай, в който шоумен влиза в политиката, допълни той. Припомняме, че Слави Трифонов е с Конид-19, но както съобщи вчера Тошко Йорданов, лидерът на „Има такъв народ” се чувства добре. Под карантина е.

В коментар за различните мнения от Николай Хаджигенов, Татяна Дончева и Мая Манолова за евентуална подкрепа към правителство, Бабикян заяви, че няма разцепление в "Изправи се! Мутри вън!". Да не се окаже, че тази коалиция е минимодел на едно бъдещо правителство, което трябва да събере орел, рак и щука, попита Бабикян. И заяви: „Ние не сме казармата ГЕРБ, в която един вдига моливче и всички гласуват под строй.”.

Задача номер 1 е да съставим кабинет без участието на ГЕРБ. Това, което сме казали на площада - това са целите ни, допълни Бабикян.

Като минат изборите и всеки започва да прави собствени сметки. Има хора, които смятат, че не е важно да се управлява умно страната, а да останат чисти и девствени, за да могат да се оглеждат в огледалото и да не ги ругаят собствените им поддръжници, смята Бабикян.

При втория мандат се търсят гаранциите - гаранционните политици за независимост. Няма друг начин да се изкърти феодалният модел на Борисов, заяви още Арман Бабикян.

Лично за себе си той заяви, че не става за министър.

Най-сексапилната новина е кой ще е премиер, но далеч по-важно е кой ще е председател на парламента, смята Бабикян.

Разбира се, че ще подкрепим правителство, ако нямаме министър, стига да са грамотни и да разбират от работата си, да не са събирани по бензиностанциите, каза още депутатът. И нарече "телешки надежди" очакванията след 2 месеца пак да има избори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай