Атанасов схвана плана на Борисов, ето какъв е той

Това не би могло да се състои докато се плати цената на корумпираната Борисова държава

Атанасов схвана плана на Борисов, ето какъв е той | StandartNews.com

Борисов нека да не ни будалка. Заявките му целят да излезе ГЕРБ от тази политическа изолация, но не са си платили цената за това корупционно управление и са в това състояние, държат се така поради една проста причина – имат зад гърба си Иван Гешев. С тези думи съпредседателят на "Демократична България" Атанас Атанасов коментира предложението на бившия премиер Бойко Борисов за следизборна коалиция по определени законови промени.

Атанасов каза, че е обърнал внимание на приоритетите на Борисов и е забелязал, че съдебната реформа е подредена последна.

„Заявките, че ще бъде подкрепено едно или друго в голямата си част са лицемерно поведение. Това не би могло да се състои докато не се плати цената на корумпираната „Борисова“ държава“, смята Атанасов.

На въпрос защо „Демократична България“ няма кандидат за шеф на КПКОНПИ, а коалицията е подкрепила Бойко Рашков, Атанасов каза, че в този случай не е имало нужда да се прави излишна конкуренция.

„ГЕРБ отново се опитаха да ни атакуват, че подкрепяме човек от времето на комунизма. Поискахме това нещо да бъде вкарано в изискванията на тази комисия – шефът й да не бъде свързван с ДС. Бойко Рашков няма тази връзка“, каза Атанас Атанасов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай