Атака: БСП играят „парламентарна игричка“

„Който не работи, не трябва да яде. А сега те получават между 1000 и 2000 лева, въпреки че не ходят на работа”, заяви депутатът Десислав Чуколов...

Атака: БСП играят „парламентарна игричка“ | StandartNews.com

„Това, което се случва в момента в Народното събрание, е парламентарна игричка”. Така депутатът от „Атака” и „Обединени патриоти” Десислав Чуколов коментира пред Нова телевизия действията на БСП, които не влизат в пленарна зала през последните дни. Народният представител изрази убеждението си, че членовете на левицата не трябва да получават заплата за времето, в което не се явяват на работа.

„Който не работи, не трябва да яде. А сега те получават между 1000 и 2000 лева, въпреки че не ходят на работа”, заяви Чуколов.

Той коментира и действията на партията си във връзка с предстоящите избори. По темата за това, че Валери Симеонов е сочен за водач на листата на Патриотите за евровота, Чуколов риторично запита: „На коя листа?”. И подчерта, че „Атака” не се страхува от загуба, а само атакува”.

Депутатът категорично заяви, че партията ще продължава да държи на добрите отношения между България и Русия. „Предпочитаме да имаме контакти с християнските ни братя в Русия, отколкото с джендърите в Брюксел”, каза Чуколов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай