От НДСВ разкриха за ново дясно обединение

 От НДСВ разкриха за ново  дясно обединение  | StandartNews.com

Стара Загора. Ново обединение център-дясно ще бъде обявено в неделя, съобщи на брифинг председателят на НДСВ Христина Христова. Освен нея присъства и евродепутатът на НДСВ Станимир Илчев. Поводът за посещението им в града на липите беше проведеният  политически съвет.

От царската партия разкриха още, че новото обединение ще се състои от над 10 политически партии и обществени организации.

"Водим разговори и с част от партиите от групата на реформаторската десница. Надяваме се да постигнем диалог с цялата формация, особено ако новият лидер на ДСБ Радан Кънев прояви сила и политическа далновидност с извинение към НДСВ за непровокираните и необосновани нападки в медиите", каза Христина Христова Христова.

"Трябва да сме безотговорни, луди или слепи да не подкрепим протестите на нова България. Това правителство напълно е изчерпало всяка форма на кредит на доверие и му остава единствено оставката, но продължава да бърка сегашните протести с хлебните и провокирани от чужди на България сили. Не осъзнават, че в България се роди ново обществено съзнание сред новото поколение българи главно и то ще изисква обществен контрол не само по време на избори през 4 години, а и между тях. Обществен контрол, регламентиран законово", казаха още от НДСВ

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай