ЗОРА удостоена със „Златна мартеница”

Удостоените бяха обявени на специална церемония в присъствието на Президента на България Румен Радев и представители на родния държавен, политически и бизнес елит

ЗОРА удостоена със „Златна мартеница” | StandartNews.com

На 6 март  сдружението „Произведено в България” връчи годишните награди “Златна мартеница”. Удостоените бяха обявени на  специална церемония в присъствието на Президента на България Румен Радев и представители на родния държавен, политически и бизнес елит.

Голямата награда за компания, която успешно се е утвърдила на българския пазар получи веригата магазини за техника ЗОРА.

"Много важно е това, че расте броят на участниците в този конкурс - родни предприемачи, производители, финансисти представители на сферата на търговията и услугите и то в един широк спектър от селското стопанство до ИТ", заяви държавният глава при връчване на приза на собственика на ЗОРА  г-н Георги Милушев.

ЗОРА е верига магазини, която не просто дава на хората достъп до технологиите. Амбицията й, на базата на натрупания 27-годишен опит, е да доставя на клиентите си пълноценни изживявания. През 2016 г. тя промени корпоративната си идентичност, но тъй като доверие се гради не само с дизайн, а и с функционалност, от ЗОРА работят върху поддържането на постоянно и разнообразно портфолио, включващо целия спектър от уреди за дома и семейството, предлагани от световни производители. Предстои дигитализация, която ще оптимизира обслужването на клиентите и ще допринесе за   социално-отговорната политика на компанията. През 2019 г. ЗОРА ще продължи да открива нови магазини и работни места, увериха от компанията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай