Злокобен чат! Мъж се заканва да довърши Дебора

После твърди, че не е той. Прокуратурата и полицията разследват случая

Злокобен чат! Мъж се заканва да довърши Дебора | StandartNews.com

Кошмарът на нарязаното 18-годишно момиче от Стара Загора няма край. Мъж се закани да довърши започнатото от садиста Георги. А когото прокуратурата и полицията го подгониха, излезе със съобщение, че е бил набеден, а чатът, в който участва - фалшив.

"Малко й било на тази ***** Дебора", "Георги трябваше да й отреже главата", "Не ми пука! Без милост, направо смърт! Мисля да отида да довърша започнатото даже! Ще я довърша!". Това е само част чата в мрежата, който взриви България днес. Думите са на старозагореца Мирослав Андонов. Той разговаря с неизвестно лице, което се опитва да го спре и вразуми.

Чатът се появи днес във фейсбук, след като първоначално се появява в затворена женска група.

"Трябваше да има 800, а не 400 шева!", пише още в чата Мирослав Андонов.  

Един от потребителите на мрежата, дал гласност на скандалния чат, е Милка Колдамова, която е известна в града като защитник на социално значими каузи и будната съвест на Стара Загора. Тя е майка на три момичета. Пред "24 часа" жената разкри, че по-късно този чат бил премахнат, а Мирослав Андонов обяснил първо, че профилът му бил хакнат, а след това - че има фалшификация и снимката му е лепната върху чужд текст.  

По-късно самият Мирослав Андонов публикува видео във фейсбук профила си, в което обяснява, че не той е писал съобщенията.

"Тук съм във връзка с случилото се, чата, във връзка с момичето. Искам да кажа, че не съм писал нищо, не съм аз извършителят, някой ме е набедил. Направил ми е фалшив чат. Знаете колко е лесно, знаете как се случва. Не знам защо на мен се е случило, но е факт. Аз ще се свържа с органите, подал съм жалба. Ще гледам да направя всичко възможно да докажа наистина, че не съм бил аз, но това е засега, което мога да направя. Да кажа, че не съм писал нищо в случая,

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай