Заради смъртта в Бургас. Политик с отровни нападки към кабинета

Александър Сиди нападна и Корнелия Нинова

Заради смъртта в Бургас. Политик с отровни нападки към кабинета | StandartNews.com

В 2022 г. да почине човек на опашка за олио не е скандално, отвратително е. Това коментира съпредседателят на ВМРО-БНД Александър Сиди.

В Бургас умира човек. В Шумен се сбиват, а през това време вицепремиерът Корнелия Нинова инсталира в МС телевизор, за да гледат какви са цените на стоките. Това са всичките мерки, които предприе правителството. Инсталира телевизор, за да гледа в реално време цените на олиото. С това се изчерпаха.

След инцидента в Бургас прочетох един доста циничен коментар на член на правителството във Фейсбук, а именно, че: „Не трябва да се редим на олио, че това е грешно, правителството се справя отлично.“

Прочетох коментар и на други управляващи - едни елитарни, велики и тяхната истина е последна, а другите са глупави. Та тези елитарни, прекрасни човечета обясняват, че България има малък и прост народ, защото видиш ли - хората се редят за олио.

Само че искам да им кажа на тези либерални човечета, че този според тях - малък и много прост народ може много бързо да ги изгони от там, където са и ще го направи.

Защото този горд български народ не се реди на опашки за олио от хубаво. Реди се, защото е беден, пише Novini.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай